ORCA - Materiale de finisaj pentru casa ta
Orca - Materiale de finisaj pentru casa ta Despre Orca Produsele Orca Showroom Orca Distributie Referintele Orca Contacteaza Orca
finisaje interioare si exterioare
produse pentru zidarie interioara
produse pentru zidarie exterioara
produse colorate pentru zidarie
vopsele pentru lemn si metal
lacuri pentru lemn
grunduri pentru diverse suporturi
produse auxiliare
sisteme de termoizolatii
adezivi pentru constructii
profile metalice
unelte pentru vopsit
unelte pentru pregatirea suprafetelor
etansanti profesionali
spuma poliuretanica
adevizi profesionali

Pentru realizarea unor lucrari de placare de buna calitate Orca va propune adezivii pentru constructii marca Duraziv. Aceste produse reprezinta solutia pentru lipirea placilor ceramice, marmurei, granitului, sau oricaror altor materiale pentru placare. Gradul ridicat de specificitate al produselor Duraziv face posibila selectia solutiei tehnice potribite pentru lucrarea dvs.

Adezivi pentru constructii
Duraziv - Adeziv placari ceramice

Adezivi pentru placi ceramice, ideali pentru orice fel de suprafete, uros de amestecat, usor de aplicat, greu de desprins, prezinta aderenta sporita prin aditivarea cu cauciuc sintetic.

Duraziv - Adezivi pentru polistiren

Se utilizeaza la lipirea placilor de polistiren expandat, spacluirea si inglobarea plasei de fibra de sticla, are aderenta si flexibilitate imbunatatita datorita aditivarii cu cauciuc si fibre sintetice.

Duraziv - Chituri si rosturi

Se utilizeaza pentru imbimarile dintre pacile de gips-carton, previne aparitia fisurilor la rosturile de imbinare, datorita continutului mare de fibre de armare. Poate fi folosit si ca adeziv.

Duraziv - Mortare

Se utilizeaza pentru realizarea zidariilor din blocuri ceramice, BCA si BCU, mareste productivitatea lucrarilor de zidarie, poate fi aplicat manual sau mecanizat.

Duraziv - Sape Autonivelante

Se aplica in grosimi de 2 10 mm, se utilizeaza la realizarea suprafetelor netede pe pardoseli. Se recomanda aplicarea sapei autonivelante inaintea montarii de mocheta, linoleum sau parchet laminat.

Duraziv - Gleturi

Se utilizeaza la tencuirea zidariei si a betoanelor, se poate aplica manual sau mecanizat in straturi de pana la 2 cm. Risc redus de aparitie a fisurilor, chiar si la incarcari mari. Permite peretelui sa respire.

Duraziv - Premixuri

Pentru tencuieli si zidarii, precum si pentru efectuarea de reparatii la pereti si podele. In amestec cu nisip in diverse proportii, se pot realiza mortare de diverse clase. Are rezistenta sporita la fisurare.

Duraziv - Adezivi BauProfil

Destinat realizarii sistemului de termoizolare pe baza de polistiren expandat Aderenta buna la suport si la placile de polistiren.

acasa   |    despre   |    produse   |    showroom   |  ¦ distributie   |    referinte   |    contact
© Copyright 2004 - 2010 Orca S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
Web site realizat de VoxNet Media Group