ORCA - Materiale de finisaj pentru casa ta
Orca - Materiale de finisaj pentru casa ta Despre Orca Produsele Orca Showroom Orca Distributie Referintele Orca Contacteaza Orca
finisaje interioare si exterioare
produse pentru zidarie interioara
produse pentru zidarie exterioara
produse colorate pentru zidarie
vopsele pentru lemn si metal
lacuri pentru lemn
grunduri pentru diverse suporturi
produse auxiliare
sisteme de termoizolatii
adezivi pentru constructii
profile metalice
unelte pentru vopsit
unelte pentru pregatirea suprafetelor
etansanti profesionali
spuma poliuretanica
adevizi profesionali

Produsele noastre pentru finisaje interioare si exterioare provenind de la Fabryo Corporation stabilesc noi standarde de calitate in domeniu. Oferim clientilor doare ceea ce este mai bun, garantam pentru produsele noastre si oferim servicii aditionale precum consultanta tehnica specializata, colorarea,
si transportul la sediul clientului.

Produse pentru zidarie interioara
Savana - Vopsea superlavabila, pt. interior cu Teflon

Datorita formulei sale inovatoare, Savana cu Teflon este o vopsea super-lavabila cu performante unice: rezista la patare, are o putere superioara de acoperire si permite „respiratia” peretilor.

Savana - Vopsea superlavabila, superalba, pt. interior

Vopseaua Savana superlavabila superalba pentru interior este cea mai buna alegere datorita performantelor dovedite in timp – putere mare de acoperire, aderenta foarte buna la suport si aplicare usoara.

Savana - Vopsea superlavabila pt. baie si bucatarie cu Teflon

Noua Savana pentru Baie si Bucatarie, cu Teflon® este o vopsea superlavabila special conceputa pentru spatiile cu umiditate mare ofera o solutie eficienta antimucegai.

Savana - Tencuiala de cuart colorat

Savana tencuiala de cuart colorat este cea mai buna alegere datorita performantelor de top – rezistenta la apa, aplicare usoara si durabilitate. Cele mai durabile finisaje si cu un aspect deosebit.

Innenweiss - Vopsea lavabila pentru interior

Vopseaua lavabila pentru interior Innenweiss este cea mai populara alegere pentru decorarea camerelor datorita performantelor deosebite si aderenta buna la suport.

Innenweiss - Vopsea lavabila pentru baie si bucatarie

Noua Savana pentru Baie si Bucatarie, cu Teflon® este o vopsea superlavabila special conceputa pentru spatiile cu umiditate mare ofera o solutie eficienta antimucegai.

Ekonomic - Vopsea lavabila pentru interior

Acest produse se utilizeaza la finisarea decorativa si de protectie a peretilor interiori si a tavanelor (gleturi, gips carton, tencuieli de var si ciment, beton si alte suporturi minerale).

acasa   |    despre   |    produse   |    showroom   |  ¦ distributie   |    referinte   |    contact
© Copyright 2004 - 2010 Orca S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
Web site realizat de VoxNet Media Group