ORCA - Materiale de finisaj pentru casa ta
Orca - Materiale de finisaj pentru casa ta Despre Orca Produsele Orca Showroom Orca Distributie Referintele Orca Contacteaza Orca
finisaje interioare si exterioare
produse pentru zidarie interioara
produse pentru zidarie exterioara
produse colorate pentru zidarie
vopsele pentru lemn si metal
lacuri pentru lemn
grunduri pentru diverse suporturi
produse auxiliare
sisteme de termoizolatii
adezivi pentru constructii
profile metalice
unelte pentru vopsit
unelte pentru pregatirea suprafetelor
etansanti profesionali
spuma poliuretanica
adevizi profesionali

Produsele noastre pentru finisaje interioare si exterioare provening de la Fabryo Corporation stabilesc noi standarde de calitate in domeniu. Oferim clientilor doare ceea ce este mai bun, garantam pentru produsele noastre si oferim servicii aditionale precum consultanta tehnica specializata, colorarea,
si transportul la sediul clientului.

Sisteme de termoizolatii

Munca sustinuta de cercetare si dezoltare a facut din firma noastra unul dintre liderii de pe piata Ón dmeniul sistemelor de termoizolare a fatadelor.

Zecile de mii de metri patrati de termosistem livrat si montat, demonstreaza increderea Ón produsele noastre. Datorita cercetarii continue si a inovatiilor deschizatoare de drumuri, reusim sa oferim sisteme de termoizolatie permanent Ómbunatatite corespunzatoare oricarei cerinte.

Oferim un sistem de termoizolatie organic, cu element termoizolant din polistiren expandat, ce stabileste standarde inalte pe piata sistemelor de termoizolatie, in ce priveste tehnica, securitatea si durabilitatea. Sistemele noastre de termoizolatie se prelucreaza rapid, simplu si curat. Se poate aplica Ón felurite variante. Sistemul este greu inflamabil si recomandat atat pentru constructiile noi cat si pentru cele vechi vechi.

acasa   |    despre   |    produse   |    showroom   |  ¦ distributie   |    referinte   |    contact
© Copyright 2004 - 2010 Orca S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
Web site realizat de VoxNet Media Group