ORCA - Materiale de finisaj pentru casa ta
Orca - Materiale de finisaj pentru casa ta Despre Orca Produsele Orca Showroom Orca Distributie Referintele Orca Contacteaza Orca
finisaje interioare si exterioare
produse pentru zidarie interioara
produse pentru zidarie exterioara
produse colorate pentru zidarie
vopsele pentru lemn si metal
lacuri pentru lemn
grunduri pentru diverse suporturi
produse auxiliare
sisteme de termoizolatii
adezivi pentru constructii
profile metalice
unelte pentru vopsit
unelte pentru pregatirea suprafetelor
etansanti profesionali
spuma poliuretanica
adevizi profesionali
Distributie

Firma noastra distribuie produsele Fabryo Corporation, Duraziv, Color Expert si Compakt in judetele Maramures, Satu Mare si Salaj, oferindu-le spre vanzare atat in magazinele proprii cat si in magazinele partenere si la societatile de constructii. Dispunem de un parc auto vast ce ne permite sa livram la timp produsele solicitate. De asemenea depozitul de la Baia Mare detine in mod constant un stoc de produse pentru a putea onora comenzile fara intarzaiere.

Produsele noastre provin de la furnizori de renume precum Fabryo Corporation, materiale pentru finisaje interioare si exterioare, Duraziv, adezivi pentru placari in constructii, Color Expert, unelte pentru vopsit si unelte pentru pregatirea suprafetei si Compakt etansanti profesionali si spune poliuretanice..

Prin larga varietate de produse oferite am cautat sa punem la dispozitia clientului toata gama de produse necesare realizarii lucrarilor de finisaje interioare si exterioare in constructii.

acasa   |    despre   |    produse   |    showroom   |  ¦ distributie   |    referinte   |    contact
© Copyright 2004 - 2010 Orca S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
Web site realizat de VoxNet Media Group