ORCA - Materiale de finisaj pentru casa ta
Orca - Materiale de finisaj pentru casa ta Despre Orca Produsele Orca Showroom Orca Distributie Referintele Orca Contacteaza Orca
finisaje interioare si exterioare
produse pentru zidarie interioara
produse pentru zidarie exterioara
produse colorate pentru zidarie
vopsele pentru lemn si metal
lacuri pentru lemn
grunduri pentru diverse suporturi
produse auxiliare
sisteme de termoizolatii
adezivi pentru constructii
profile metalice
unelte pentru vopsit
unelte pentru pregatirea suprafetelor
etansanti profesionali
spuma poliuretanica
adevizi profesionali

Produsele noastre pentru finisaje interioare si exterioare provenind de la Fabryo Corporation stabilesc noi standarde de calitate in domeniu. Oferim clientilor doare ceea ce este mai bun, garantam pentru produsele noastre si oferim servicii aditionale precum consultanta tehnica specializata, colorarea,
si transportul la sediul clientului.

Pentru realizarea unor lucrari de placare de buna calitate Orca va propune adezivii pentru constructii marca Duraziv. Aceste produse reprezinta solutia pentru lipirea placilor ceramice, marmurei, granitului, sau oricaror altor materiale pentru placare. Gradul ridicat de specificitate al produselor Duraziv face posibila selectia solutiei tehnice potribite pentru lucrarea dvs.

Oferim peste 3000 de articole specializate pentru lucrarile de finisaje interioare si exterioare, cuprinse in doua categorii generice. Unelte pentru vopsit ce cuprind: trafaleti, role, pensule, produse de acoperire si lipire.
Unelte pentru pregatirea suprafetelor: unelte pentru curatare,
slefuire, aplicare adezivi, prelucrare tapete si accesorii pardoseli.

Etansantii sunt produse care in contact cu umiditatea formeaza o pelicula cauciucata foarte rezistenta, cu excelenta adeziune la sticla, ceramica, metale, majoritatea maselor plastice, lemn vopsit si suprafete acoperite.
Din aceasta clasa de substante face parte siliconul, spuma
poliuretanica, precum si adezivii porfesionali

Produse

Produsele noastre provin de la furnizori de renume precum Fabryo Corporation, materiale pentru finisaje interioare si exterioare, Duraziv, adezivi pentru placari in constructii, Color Expert, unelte pentru vopsit si unelte pentru pregatirea suprafetei si Compakt etansanti profesionali si spune poliuretanice..

Prin larga varietate de produse oferite am cautat sa punem la dispozitia clientului toata gama de produse necesare realizarii lucrarilor de finisaje interioare si exterioare in constructii.

acasa   |    despre   |    produse   |    showroom   |  ¦ distributie   |    referinte   |    contact
© Copyright 2004 - 2010 Orca S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
Web site realizat de VoxNet Media Group