ORCA - Materiale de finisaj pentru casa ta
Orca - Materiale de finisaj pentru casa ta Despre Orca Produsele Orca Showroom Orca Distributie Referintele Orca Contacteaza Orca
finisaje interioare si exterioare
produse pentru zidarie interioara
produse pentru zidarie exterioara
produse colorate pentru zidarie
vopsele pentru lemn si metal
lacuri pentru lemn
grunduri pentru diverse suporturi
produse auxiliare
sisteme de termoizolatii
adezivi pentru constructii
profile metalice
unelte pentru vopsit
unelte pentru pregatirea suprafetelor
etansanti profesionali
spuma poliuretanica
adevizi profesionali

Produsele noastre pentru finisaje interioare si exterioare provenind de la Fabryo Corporation stabilesc noi standarde de calitate in domeniu. Oferim clientilor doare ceea ce este mai bun, garantam pentru produsele noastre si oferim servicii aditionale precum consultanta tehnica specializata, colorarea,
si transportul la sediul clientului.

Produse auxiliare
Savana - Solutie antimucegai de profunzime

Noua Solutie antimucegai de profunzime Savana este special conceputa pentru a oferi un sistem antimucegai eficient, impreuna cu Savana amorsa pentru pereti si Savana vopsea superlavabila.

Savana - Protector

Savana Protector este un tratament incolor cu aditiv Teflon, special creat pentru protectia de durata a suprafetelor, este recomandat pentru folosire atat la interior (rosturi de gresie si faianta) cat si la exterior.

Rost - Adeziv tip aracet pentru constructii

Se utilizeaza in adezivii de lipire ai gresiei, faiantei, marmurei: mareste adezivitatea in materialele de zugravit diverse (var, huma, etc.): imbunatateste rezistenta la uzura.

Rost - Adeziv tip aracet pentru lemn

Se utilizeaza pentru lipirea lemnului, hartiei, ceramicii, are o foarte buna aderenta la suport, se aplica usor si se usuca repede.

Rost - Chit reparatii pentru lemn si zidarie

Se utilizeaza la repararea elementelor din lemn si din zidarie, adera foarte bine la suport, are uscare rapida, se comercializeaza gata de aplicare, chitul poate fi colorat.

Guzu - Grundsolv diluant (Compatibil D 509)

Diluant pentru lacuri, emailuri, vopsele si grunduri alchidice, degreseaza suprafetele de vopsire si curata echipamentele de lucru. De asemenea asigura uscarea peliculei de vopsea si mentine lucruil acesteia.

Rost - Emulsie bituminoasa pentru izolarea fundatiilor

Se utilizeaza la hidroizolarea fundatiilor, acoperisurilor, peretilor de beton subterani si supraterani, rezervoarelor (exterior) si a produselor din lemn. Pregateste suportul pentru lipirea foliilor bituminoase.

acasa   |    despre   |    produse   |    showroom   |  ¦ distributie   |    referinte   |    contact
© Copyright 2004 - 2010 Orca S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
Web site realizat de VoxNet Media Group