ORCA - Materiale de finisaj pentru casa ta
Orca - Materiale de finisaj pentru casa ta Despre Orca Produsele Orca Showroom Orca Distributie Referintele Orca Contacteaza Orca
finisaje interioare si exterioare
produse pentru zidarie interioara
produse pentru zidarie exterioara
produse colorate pentru zidarie
vopsele pentru lemn si metal
lacuri pentru lemn
grunduri pentru diverse suporturi
produse auxiliare
sisteme de termoizolatii
adezivi pentru constructii
profile metalice
unelte pentru vopsit
unelte pentru pregatirea suprafetelor
etansanti profesionali
spuma poliuretanica
adevizi profesionali
Spuma poliuretanica >> Compakt - Spuma profesionala cu pistol

Avantaje
- dozare precisa, consum redus de spuma
- intarire rapida
- volum mare de expandare
- izolare termica si fonica excelenta

Utilizare
- montajul ferestrelor si tocurilor de usa
- etansarea deschizaturilor dintre diferite materiale de constructie
- umplerea golurilor din jurul tevilor
- fixarea si izolarea peretilor despartitori, a panourilor sandwich
a tiglei pentru acoperis etc.
- izolare fonica si termica
- izolarea retelei de distributie a a apei calde, tevilor, boilerelor etc.

Ambalaj
- tub 750 ml

Spuma poliuretanica profesionala monocomponenta are un volum mare de expandare si o excelenta adeziune la majoritatea materialelor de constructie: lemn, zidarie, metal, beton, azbest, ciment, materiale plastice (exceptie facand polietilena, teflonul si siliconul). Nu are miros, se intareste rapid si are proprietati excelente de izolare termica si fonica. Spuma intarita este rezistenta in timp la umezeala si mucegai, nu este toxica, nu se contracta, nu se taseaza, nu crapa, nu putrezeste, nu se faramiteaza daca este protejata impotriva razelor ultraviolete prin acoperire cu tencuiala sau silicon.
Aplicarea cu pistolul asigura dozarea precisa, ajustarea debitului de spuma la dimensiunea imbinarii si un consum redus de spuma, fiind eliminate aproape complet pierderile.

Instructiuni de aplicare
Suprafetele pe care se aplica spuma trebuie sa fie curatate de praf, ulei, grasimi si alte impuritati. Montarea usilor si ferestrelor nu poate fi facuta daca in prealabil acestea nu au fost sustinute mecanic. Suprafetele de aplicare uscate trebuie sa fie putin umezite pentru a imbunatati adeziunea spumei intarite, insa sa nu fie inghetate. Se protejeaza suprafetele alaturate.

Este recomandat ca tubul sa aiba temperatura camerei inainte de utilizare. Agitati bine tubul inainte de folosire (aproximativ 30s) si folositi-l cu valva in jos. Controlati volumul spumei prin forta aplicata aplicatorului pistolului. Spuma trebuie aplicata punctat. Imbinarile si golurile trebuie umplute doar la jumatate caci volumul spumei creste dupa expandare.

Foarte important
Dupa terminarea lucrului, tubul va ramane infiletat in pistol, pentru a proteja supapa si a evita infundarea pistolului. Daca intrerupeti lucrul mai mult de 15 minute, curatati pistolul si valva cu agent de curatare COMPAKT. Cand lucrati la temperaturi scazute, este recomandat sa asteptati intarirea completa a spumei inainte de aplicarea unui nou strat pentru a preveni schimbarile ireparabile care pot interveni asupra parametrilor functionali ai spumei. Spuma in exces aparuta dupa intarire poate fi inlaturata numai prin actiune mecanica. Dupa ce se intareste, spuma trebuie tencuita sau acoperita cu silicon pentru a o proteja impotriva razelor ultraviolete.

Curatare
Spuma poliuretanica intarita poate fi indepartata numai prin actiune mecanica, de aceea se recomanda ca orice contact proaspat nedorit cu spuma sa fie indepartat imediat cu agent de curatare COMPAKT.

Ambalare si depozitare
COMPAKT spuma poliuretanica profesionala cu aplicator este disponibila in tub de 750 ml (ambele variante). Termenul de garantie este de 12 luni de la data fabricatiei, depozitat in conditii uscate la temperaturi cuprinse intre +5°Cpana la +30 gra de C (pentru scurt timp poate fi depozitata la temperaturi nu mai mici de -5 grade C). Nu este permisa depozitarea la temperaturi peste +50°C sau langa foc. Depozitarea se va face in pozitie verticala in locuri uscate.

Atentie
Contine difenil-metan-diisocianat.
Se recomanda folosirea de manusi si ochelari de protectie. Asigurati ventilarea suficienta in timpul lucrului. Evitati contactul cu pielea. In caz de contact cu ochii clatiti imediat cu multa apa, puneti un strop de ulei vegetal si consultati medicul. Evitati inhalarea de vapori. Nu utilizati spuma langa foc. Nu zdrobiti sau gauriti tubul (chiar golit). Nu utilizati spuma la temperaturi peste +50 grade C. Feriti de copii. Cititi si Fisa Tehnica de Siguranta.

acasa   |    despre   |    produse   |    showroom   |  ¦ distributie   |    referinte   |    contact
© Copyright 2004 - 2010 Orca S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
Web site realizat de VoxNet Media Group